Live @ Anyway

Ovo je isječak iz našeg povratničkog nastupa u caffe baru Anyway u Maksimirskoj ulici u Zagrebu. Slavilo se 15 godina postojanja caffea. Prostor u kojem vježbamo je u neposrednoj blizini, često sjedimo u njemu i u dobrim smo odnosima s vlasnikom. Publiku su u velikoj mjeri činili naši prijatelji i poznanici. Obzirom da je to bio naš prvi javni nastup nakon 16 godina, ta domaćinska atmosfera je najviše zaslužna za razbijanje početne treme i pretvaranje nastupa u jednu potpuno spontanu svirku, što se posebno osjetilo u drugom dijelu koncerta. Tako smo neplanski, bez ikakvog prethodnog uvježbavanja odsvirali i La Bambu na način na koji je prije toga nismo nikad svirali . Ovaj snimak, koliko god nesavršen, dobro odražava mišljenje novinara Ivana Hozjana (rock-portal Perun) koji je napisao:

Sve u svemu, veseo i ležeran bend koji je aktivan već dvadesetak godina, ali je možda upravo zbog dugogodišnje apstinencije od nastupa propustio priliku da dominira pozitivnim vibracijama na domaćoj sceni.

Istaknuo bih odličan zvuk gitara i paklenu Hendrixsovsku izvedbu Paklenih vozača. Savjet: slušati glasno (kao i sve ostale naše stvari).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.